Maler København- Hvor kvalitet og kundetilfredshed kommer først.


Din lokale maler

Vi yder den den højeste kvalitet, den bedste service, de mest veluddannede og professionelle malere og det højeste engagement i at betjene dig som kunde. Hos os kommer du i første række, og vi gør hvad muligt for at efterleve dine ønsker og gøre din maleropgave til en behagelig oplevelse som overholder dine dealines og budget, til højest mulige kvalitetsniveau. Vores høje standard og fornuftige priser med kvalitetsarbejde er det, der adskiller os fra vores konkurrence.

Hos Maler Hvidt fokuserer vi på vores kunder og deres behov, og vi gør alt for at gøre vores kunder glade og tilfredse med vores arbejde. Vores dygtige og dygtige maler tager sig god tid til at forberede med de rigtige produkter og farver, da vi ved, at det giver et pænere og mere holdbart resultat.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE MALERTILBUD!

Super!

Så mangler vi bare lige dine kontaktoplysninger

Vedhæft billede(r) af opgaven (".jpg, .png, .pdf")

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os på Tlf 28 25 45 48 eller sende en mail på info@malerhvidt.dk

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning/mail stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

FREMRAGENDE MALERSERVICE 


Din maleropgave er i de bedste hænder hos os. Vi sætte en ære i at levere det bedste resultat hver gang. 
Vores udførte kunder værdsætter vores grundige service hvor vi sætter dyd i at overholde aftaler til punkt og prikke. 
  Vi ved at tiden ofte er vigtig for vores kunder, så derfor er det altafgørende for os at levere til aftalt tid.
Vores priser er yderst rimelige og på ingen måde overdreven.

Hvis du ønsker en effektiv maler med sans for kvalitet, punktlighed og fair pris, så indtast dine oplysninger i kontaktformularen 
og beskriv din opgave. Du modtager tilbud indenfor 48 timer. 


For at vide mere om firmaet Maler Hvidt, se venligst videoen nedenfor.

Lejligheder

 

Vi er specialister i maling af lejligheder. Ingen opgave er for lille. Vi levere altid en høj kvalitet til en rimelig pris. Ældre lejlighedsbygninger kræver ofte en professionel maler på grund af lejlighedens stand. Maler Hvidt er den foretrukne maler til at renovere og genskabe skønheden og værdien af ​​din lejlighed.

Villaer

Vi maler alle type huse, fra det lille parcelhus der skal fraflyttes, til den store palævilla i flytter ind i. Vi hjælper også gerne med totalentreprisen, hvis opgaven bliver for uoverskuelig for dig selv. Vi er fuldt forsikret og dækket af BygGaranti. Det giver dig sikkerhed i en omkostelig proces. Vi prøver så vidt muligt at matche dine ønsker og budget, så du kan få proffesionelt malet til en fair pris uden fordyrende omkostninger. Maler Hvidt hjælper dig med at omdanne dit hjem indefra og ud og kan give dine vægge et nyt komplet moderne look, så tanken om drømmehuset kan opnås. Vi benytter os altid af miljøvenlig maling til din villa. 

Erhverv

Hvis du har et kontor, erhvervsejendom eller en butik der skal males kan male Maler Hvidt hjælper dig. Vi har stor ekpertise i erhvervsejendomme og forstår at processtyre din opgave med rette deadlines + rådgivning.  Vi har malet utallige kontorbygninger i alle typer og størrelser. Vi kan hjælpe dig med at opnå en nymalet ejendom uden gene for evt. lejere eller jer selv. Vi administrere også flere erhvervsaftaler for større boligforeninger, med opretholdelse af tid og budget. flere boligområder. Alle vores malerprojekter udføres kun af erfarne malere.

Vi er klar til at give dig et kvalitetsresultat på dit maleriprojekt i København

Hos Maler Hvidt kan du stole på vores ord. Vores tilbud, indeholder alt, uden ekstra omkostninger udfra det beskrevne. Vores malere er dygtige og punktlige. Vi maler dit hjem efter dine ønsker og kommer gerne med proffesionel rådgivning og assistance i farvevalg og maling.

Vi forstår vigtigheden af ​​at få din ejendom til at se bedst ud med mindst mulig forstyrrelse for din hverdag. Vores kommunikationsniveau er højt, så intet er overladt til tilfældighederne. har du nogle spørgsmål til os før du ønsker tilbud, så tøv ikke med at ringe til os på dette telefonnummer 28 25 45 48, Vi er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål

ANMELD HÅNDVÆRKER